Mihaela era o tanara foarte frumoasa, vesela si spontana, stia sa poarte o conversatie placuta cu oricine, de aceea s-a gandit ca jobul potrivit pentru ea ar fi sa faca Videochat de Acasa.
Gasise un job la  Glamour Studio, un studio videochat. Era jobul perfect pentru ea, isi dorea foarte mult sa ajunga un model videochat de succes, si numai aici putea sa aiba tot ce isi dorea, de la o vacanta scumpa, pana la masina visurilor ei.
Auzise ca la acest studio videochat Glamour Studio putea avea castiguri foarte mari, nu trebuia sa lucreze ca intr-o fabrica, era necesar sa stie limba engleza, sa stie sa poarte o conversatie amabila cu oricine, si mai ales sa fie foarte serioasa.
Stia ca aici va avea numai de castigat, mai ales ca ea era foarte avantajata

ca de frumusetea ei, de tineretea ei, si isi dorea foarte mult aiba banii ei propri ca sa nu mai depinda de nimeni. Trebuia sa stie sa se poarte frumos cu clientul din spatele monitorului.

Asa s-a convins ca a ales jobul bun pentru ea. Era foarte eleganta, modesta, stia sa se machieze bine, nu prea strident, parca era o zeita. Parca nu ii venea sa creada ca va ajunge un model videochat de exceptie, nu o interesa ca poate o va privi apropiati ei cu suspiciune, nu avea prejudecatii. 
La inceput cand s-a gandit sa faca videochat de acasa, prietena ei i-a spus ca nu este bine ce vrea sa faca, a incercat prin toate metodele sa o faca sa se razgandeasca, dar sub nici un chip ea nu a vrut sa auda de nimic.
Cand vrei sa fii propriul tau sef, de ce sa nu faci videochat de acasa, pentru ca ai multe dezavantaje fata de cum ai lucra intr-un studio videochat. Cel mai important este ca daca faci videochat de acasa nu ai nici o asigurare medicala, ca doar nu ti-o faci singura, dar intr-un studio videochat, cum ar fi la Glamour Studio, poti avea toate avantajele. Incepand de la asigurare medicala pana la abonamente medicale la clinici private de renume. 
Asa ca este mai convenabil sa lucrezi ca model intr-un studio videochat.