Spoturi led

Poti folosi spoturi led in orice camera. Sunt foarte economice aceste spoturi cu led.
In camera de zi, spoturile led sunt in mare parte decorative. O multime de piese de mobilier sunt astazi proiectate sa foloseasca spoturile led, pentru a accentua anumite forme. In plus, luminile pot fi adaugate si separat. Este foarte usor sa evidentiezi un raft sau o unitate de perete asezand pe partea din spate sau sub el o banda cu lumini led.
Este, de asemenea, un mod frumos de a evidentia un design cu o forma interesanta. Iluminarea cu leduri este utila atunci cand doresti sa ai o ambianta mai intima in camera de zi.
Cea mai comuna utilizare a spoturilor led in bucatarie este amplasarea acestora sub dulapurile suspendate. Folosirea spoturilor led sub dulap este o modalitate foarte buna de a evidentia peretele dintre blat si corpurilor suspendate. In acest fel poti delimita spatiul dintre dulapuri.
Spoturile led sunt de obicei instalate deasupra chiuvetei de bucatarie. Ele ofera posibilitatea iluminarii unui spatiu de activitate. Un alt avantaj al spoturilor led este ca intensitate luminii poate fi reglata. Acest lucru nu poate fi deosebit de util in bucatarie, dar poate fi o caracteristica placuta pentru spatii, cum ar fi camera de zi sau dormitor.
Exista mai multe utilizari pentru iluminatul cu spoturi led in baie. De exemplu, spoturile pot fi folosite pentru a contura o oglinda. In acest fel, nici macar nu ar mai fi nevoie de plafoniere sau aplice. Designul modern si contemporan al dulapurilor din baie includ accente luminoase cu leduri.
Fie ca este vorba de motive practice sau estetice, acestea ofera un plus de eleganta. Poti folosi spoturi led pentru a crea o anumita ambianta in dus sau in cada, ledurile isi schimba culoarea sunt o optiune buna, ceea ce iti permite sa schimbi culoarea in functie de starea ta de spirit.
Lumini cu led sunt foarte utile si in dulaputi sau dressing, deoarece acestea iti permit sa iluminezi rafturile si spatiile de depozitare. Din moment ce dulapurile nu au ferestre, acest lucru este o alternativa perfecta.


Lasă un răspuns