Astazi: Fiind sarbatoare, m-am hotarat sa imi petrec ziua cu familia mea, fara nimeni altcineva.  Afara este soare, dar cu dinti, este frig.
In casa: Mi-am terminat toate treburile din Bucatarie.
Vreau sa asez masa in sufragerie sa sarbatorim acolo cu totii, si unde este mai placut sa servesti masa?
In gradina: Totul este minunat, aer curat, dar rece, doar mieunatul unei pisicute il poti auzi.
Sunt imbracata cu: Cu o bluza bleu si rochita albastra, am vrut sa fiu un pic mai eleganta, cu toate ca sunt in casa.
Ce muzica ascult acum: Absolut nimic, pregatesc o muzica buna pentru diseara, atunci vom avea o atmosfera mai intima, si vom putea sa si dansam.
Ce carti citesc zilele astea: CandInainte de caderea noptii, cartea care mi-a adus-o verisoara mea. Inca nu am terminat-o, dar inca de la inceput mi-a placut. Sper sa am timp de o asa carte minunata si sa o termin cat mai repede.
Ce mai mesteresc eu: Pe tot parcursul anului am tot mesterit cate ceva prin casa, dar parca nu mai am timp de nimic, asa ca il voi lasa pe sotul meu sa mestereasca si pentru mine :)))
Un lucru planuit pentru saptamana viitoare: Chiar as vrea sa planuiesc o evadare pe undeva la munte. Sa plec cu prietenii mei ar fi o mare bucurie, nu mi-ar mai trebui nimic.
Am invatat: Ca poti spera in ceva mai bun, decat ai avut pana acum.
Sunt recunoscatoare: Blogului care ma mai distreaza uneori si uit de toate problemele murdare ale vietii.
Ma gandesc: Acum ma gandesc cum voi petrece sarbatorile de iarna, unde vom pleca, sau sa ramanem acasa, inca nu m-am decis.
Astept/sper: Sa ajung la munte acolo este locul meu preferat. Daca s-ar putea acolo mi-as petrece concediul de sarbatori.
Un citat/proverb: Totul e bine cand se termina cu bine.
O fotografie preferata: