Ma tot uitam pe un site si inca nu imi dadeam seama ce inseamna mentenanta it, serivicii mentenanta it. Dar uitandu-ma mai bine, si fiind foarte atenta am vazut o multime de informatii referitoare la retelistica, la calculatoare, la legaturi intre servere si multe altele, despre care eu habar nu aveam. Citind foarte mult despre serivicii mentenanta it, mi-am dat seama cum se conecteaza intre ele calculatoarele unei firme, despre cum se poate proteja infrastructura astfel incat sa fie cat mai bine securizata si multe altele de acelasi gen. Servicii Mentenanta IT  la preturi competitive numai aici gasesti informatii despre tot ce te intereseaza. 
Intrand pe site-ul lor am descoperit

de ce este bine sa alegi Fixmypc.ro:

“De ce sa alegeti servicii retelistica puse la dispozitie de FixMyPC? Iata care sunt cele mai importante beneficii:
– Avem preturi ieftine, corecte, care reflecta in mod direct calitatea serviciilor
– Oferim garantie pentru produse
– Personalul nostru are experienta vasta in domeniu
– Suntem eficienti si profesionisti”
”Principalele motive pentru alegerea procesului de externalizare IT sunt lipsa resurselor umane (a unui departament de mentenanta IT competent) si optimizarea costurilor. Fie ca nu exista in companie personal calificat pentru a gestiona nevoile IT, fie ca angajarea unui nou membru nu este prevazuta in buget, solutia de outsourcing IT poate fi o alternativa demna de luat in seama. 
Mentenanta servicii IT reprezinta un proces foarte important pentru orice companie care isi doreste sa beneficieze in permanenta de cele mai bune conditii atunci cand vine vorba despre calculatoare si echipamentele tehnice. Pe scurt, mentenanta IT presupune verificarea periodica a aparaturii folosite, pentru a evita eventualele defectiuni, dar si inlocuirea produselor uzate sau repararea lor atunci cand este posibil. Tot in serviciul IT outsourcing intra si solutionarea posibilelor problem ce pot sa apara pe parcurs in cadrul oricarui department existent in structura unui business”.
 ”Noi asiguram toate aceste lucruri prin intermediul serviciilor de retelistica pe care le punem la dispozitie: retele wireless, retele LAN, gestiune retea (echipamente retelistica), solutie network inventory (inventarierea echipamentelor din retea), implementare retele virtuale private (VPN), proiectare arhitectura retea dimensionare retea.”
“Retelistica este cea care mentine legatura intre servere si statiile de lucru”.