În zilele noastre nu este imposibil să cumpărăm o cameră marșarier, dar poate fi neprețuit dacă evităm un accident cu ajutorul acestuia. Va reduce foarte mult posibilitatea de accidentare și riscul de rănire în timpul mersului înapoi. În continuare ajută la mersul înapoi faptul că la fiecare cameră marșarier există rastel pentru distanță-linii de ghidare, cu ajutorul căruia vedem distanța obiectelor din spatele mașinii. Poti gasi aici pe acest site camere marsarier ieftine. Mai poti gasi si camera marsarier, camera mers inapoi, camera video marsarier, „camera marsarier wireless, camera marsarier cu display, camera marsarier suport numar, camera marsarier universala, camere marsarier ieftine.
Aceste camere sunt montate cu obiectiv C-MOS și cu leduri IR pentru a se putea folosi și noaptea. Există și camere fabricate cu tecnologie CMD, care nu au nevoie leduri IR pentru a se putea folosi pe întuneric, deaccea au o formă mai compactă. După posibilitatea de montare există camere montabile prin găurirea barei, camere montate pe cadrul de înmatriculare, camere cu consol și montare cu prezon. Aceste camere sunt recomandate pentru autovehicule la care nu există camere dedicate.
Pentru anumite modele auto sunt fabricate așa numite camere marșarier dedicate care se montează în locul unei lămpi pentru iluminarea cadrului de înmatriculare prin schimbarea acesteia. Iluminarea se efectuează în continuare cu ajutorul ledurilor încorporate sau cu becurl original de la cardrul de înmatriculare. Toate camerele marșarier dedicate sunt fabricate cu tecnologia CMD, cu ajutorul căruia primim o imagine excelentă.
La magazinul Led24.ro poti gasi tot felul de camere marsarier.
”Firma noastra a fost infintata in anul 2009. Initial am inceput prin a produce LED-uri auto. Ulterior cand cererea depasea puterea de productie am inceput sa le importam. De 7 ani am trecut peste diferite dificultati aparute si in continuare rezistam si ne face placere sa ne regasim printre partenerii de incredere din piata de accesorii auto.
In continuare depunem eforturi pentru a oferi produse de calitate la un pret de importator direct, dar si servicii de care dumneavoastra sa fiti multumiti.  De-a lungul timpului am incercat sa importam cea mai buna calitate a produselor pentru satisfacerea nevoilor clientilor nostrii. Produsele pe care le comercializam inca de la inceputurile noastre fac parte din domeniul auto, mai exact tunning auto”.