Cand a plecat varul meu in Germania am crezut ca nu o sa-l mai vad vreodata. Imi imaginam tot felul de chestii, ba ca i se intampla ceva, trebuia neaparat sa fac ceva sa il caut. Dar cum puteam? Nu stiam limba germana, imi trebuia sa am actele traduse ca sa pot pleca in Germania. Imediat am inceput sa caut pe internet, si spre norocul meu am gasit un site pentru asa ceva. Academia de traduceri era exact ce imi doream sa gasesc, au traduceri in toate limbile. Tot ce aveam nevoie era sa gasesc un traducator sa imi traduca toate actele pentru a putea pleca in frumoasa Germanie. Am fost foarte bucuros ca am gasit Traduceri Legalizate sector 6 Bucuresti .
Am gasit un traducator foarte bun, specialist in traduceri acte, pot spune ca am invatat ceva din experienta asta, cu toate ca este greu pentru un om obisnuit sa stie sa  faca o traducere romana germana.  Dar cu ajutorul acestui om am reusit sa rezolv toate chestiile necesare pentru a putea pleca. Nu va spun ce emotii aveam ca trebuia sa plec pentru prima data intr-o tara straina, era un pic dificil pentru mine, dar cel mai mult ma bucuram ca aveam toate actele traduse, asa ca puteam pleca fara nici o grija. As fi vrut sa nu ii spun varului meu ca ma duc la el, vroiam sa ii fac o surpriza, numai ca totusi trebuia sa il anunt sa vina sa ma ia de la aeroport.
Calatoria asta era o binecuvantare pentru mine, era ceva nemaipomenit de frumos. Stiam ca voi ajunge in Germania foarte fericita si voi face cat mai multe calatorii in aceasta tara minunata. Mai ales ca acolo ai ce vizita, sunt tot felul de lucruri frumoase care nu vroiam sa le pierd pentru nimic in lume. Aveam ocazia sa vizitez tot ce imi doream impreuna cu varul meu.
In ultimul rand as vrea sa specific ca Academia de traduceri reprezintă Echipa Traducatorilor Specializati,  și nu un birou sau agenție de traduceri obișnuită. Suntem prima companie din România care are Departamente Lingvistice pentru fiecare limbă, dar și Departamente Specializate pentru fiecare domeniu de activitate. Cele mai căutate traduceri sunt în următoarele domenii: traduceri tehnice, traduceri medicale, traduceri juridice, traduceri economice și financiare, traduceri website, traduceri marketing și PR.