Dupa un timp de locuit in propria casa vine si momentul in care trebuie sa mai faci niste modificari, sa iti mai reamenajezi casa dupa placul tau. Dupa un timp incepi sa te plictisesti de aspectul casei, parchetul dupa o perioada s-ar putea sa se strice, s-ar putea sa se umfle, si se pot strica foarte multe in casa dupa o perioada lunga. Sau poate casa e intr-o stare de “fuctionare” foarte buna, dar in schimb te-ai plictisit de aspectul invechit, te duci pe la prieteni si vezi diverse chestii pe care le-ai vrea si tu sa ti le pui in casa. Poate ca parchetul tau este demodat sau deformat, primul gand pe care il ai este sa il schimbi cu un parchet laminat de calitate superioara, cu un aspect frumos.

Eu unul dupa cativa ani de locuit in aceeasi casa am inceput sa ma plictisesc de lucrurile din ea, de aspectul ei, chiar incepuse sa ma dezguste cum arata, parchetul deja incepuse sa se umfle, desigur ca degeaba nu se umfla, incepuse sa se umfle din cauza mea.
Asa ca m-am decis intr-o zi sa rup putin din economiile stranse si sa schimb vechiul parchet urat si demodat cu un parchet nou, cu un parchet care are o calitate mai buna, un parchet cu un aspect frumos si care se spala usor, adica intentionam sa il schimb cu un parchet laminat.
“Podeaua din parchet laminat este finisajul ales de peste 70% dintre persoane pentru pardoseala din dormitoare, sufragerii, camera de zi, holuri, chiar si pentru bai si bucatarii. Este o pardoseala calda care confera un ambient spectaculos si se monteaza rapid. In plus, datorita gamei mari de decoruri pentru parchetul laminat, ai posibilitatea de a alege parchet laminat din stejar, din frasin, din nuc sau alt model de lemn. La eMenatwork, gasesti peste 90 de modele de parchet laminat cu 8mm, 10 mm sau 12 mm, la preturi accesibile, pentru a-ti alege pardoseala ideala pentru casa ta. Iar pentru incaperile mici se recomanda nuante deschise ale finisajelor, inclusiv a pardoselii. O noua tendinta este alegerea unui parchet laminat alb pentru a crea impresia de mai mult spatiu in camerele mici. De asemenea, eMenatwork ofera clientilor sai modelele parchet laminat speciale pentru podeaua din baie sau bucatarie, pentru a te bucura si in aceste spatii de o pardoseala calda si fara grija ca se va umfla parchetul.”