Odata cu venirea sarbatorilor m-am hotarat sa imi schimb aproape toate ustensilele de bucatarie. M-am saturat de ele pana peste cap. Asa ca am inceput sa imi caut pe internet produse de bucatarie, sa fie  cat mai bune. Am gasit la Homex o tigaie grill din ceramica cu capac de sticla, ceea ce mi-am dat seama ca am facut o alegere buna. Dar cu o tigaie nu faci sarbatorile, imi trebuia neaparat si vreo doua oale de inox peterhof  si dekassa. 
Puteam spune ca mi-am ales cele mai sanatoase vase pentru gatit. Eram foarte multumita de alegerea facuta, mai ales ca o tigaie grill era tocmai

ce imi trebuia. Vroiam neaparat ca sarbatorile sa nu treaca fara o ciorba buna si acra facuta intr-o oala de inox. Cu aceste produse stiam sigur ca imi vor iesi mancarurile pe gustul meu si asa imi voi putea incanta musafirii.

Imi place mult ca de sarbatori sa am familia unita, sa am prietenii langa mine, sa ne distram, si chiar sa gatim impreuna, mai ales ca aceste ustensile de bucatarie care le cumparasem erau perfecte pentru mine si familia mea, erau cele mai sanatoase produse din cate imi cumparasem pana acum. Mi-am sfatuit si prietenele sa isi cumpere si ele aceste ustensile  de bucatarie, de la Homex,  o firma foarte buna, cu oameni competenti si specialisti in ceea ce ii privea.  Au fost foarte multumite  de aceasta firma si de produsele cumparate, si-au promis ca de acum numai de la Homex vor cumpara tot ce vor avea nevoie.
Am fost foarte multumita de calitatea produselor de la homex, mai ales ca preturile au fost foarte bune, si livrarea a fost foarte rapida printr-un curier. 
Despre Homex pot spune ca este firma care m-a incantat peste masura cu niste produse de o calitate superioara si la un pret foarte avantajos.
”Suntem compania care isi dedica toate resursele pentru a satisface fiecarui client toate nevoile la cele mai inalte standarde, bazate pe o calitate foarte buna a produselor, in conditii impecabile de confort.

Ne-am dezvoltat in permanenta din dorinta de a satisface cele mai exigente si mai complexe dorinte ale clientilor nostri. O facem din pasiune, iar obiectivul nostru este sa imbunatatim procesele nostre pentru ca tu sa fii multumit”.