Isi pierduse varul meu un servici bun, dar totul din cauza sefului care a dat faliment. Era disperat, nu stia unde sa mai caute un job care sa i se potriveasca.  Sfatuit de un prieten, imediat a inceput sa caute pe internet si a gasit locuri de munca  in Cluj Napoca, exact orasul care se nascuse. Niciodata nu si-a imaginat ca isi va putea gasi in orasul natal joburi full- time. Doamne, cata bucurie a putut avea cand s-a uita pe acel site, era sigur ca numai Aptjob l-a sustinut in gasirea job-ului ideal( suport online, video c-vul, articole din blog, etc).
Putea de acum sa stea linistit cu gasirea acestor locuri de munca, isi putea intretine familia

exact asa cum isi dorise sa gaseasca in viata, cu toate ca la inceput regretase dupa serviciul pierdut, dar cum spunea el: tot raul spre bine. Era perfect pentru varul meu si pentru familia lui.

Aceasta companie ii oferea posibilitatea avansarii cu timpul, avea colegi foarte buni si deosebiti, putea lua o decizie in jobul respectiv intr-un mod cat mai corect si mai rapid.  Echipa in care lucra era formata din tineri profesionisti cu experienta in domeniu, doar aici putea promova. Avea un loc de munca distractiv si numai succes. Era mandru de ceea ce facea la acest job, era foarte bun pentru el, mai ales ca acolo primea tineri foarte veseli si bine dispusi. De la inceput incepuse sa invete si sa se dezvolte la locul de munca, avea atributii si se descurca foarte bine in echipa cu care lucra.
Dar cel mai mult ii placea cat castiga, deja isi putea permite aproape orice isi dorea pentru el si familia lui. Cum sa nu fie fericit cand avea jobul cel mai bun, avea colegi foarte cumsecade si banii care si-i dorise.
”Site-ul aptjob.ro este platforma cu cele mai bune locuri de munca Full Time in Bucuresti, avand totodata si o plaja extinsa de joburi si in restul oraselor din tara. Platforma online, specializată în cariere de succes, pune la dispozitie joburi Full Time in Business si IT. APTJOB asigură candidaţilor din in Bucuresti cel mai eficient sistem de filtrare a joburilor și alerte personalizate, având totodată şi o bază importantă de resurse, dedicată dezvoltării profesionale”.