Incercam sa imi fac si eu o dantura ca a vedetelor, dar pentru acest lucru trebuia neaparat sa caut o clinica stomatologica si sa fie si un doctor bun. Am inceput sa caut pe internet si am gasit clinica www.drserban.ro, un adevarat doctor specialist de iti vine sa te ungi la suflet cu el ce bun este. Eram multumita de alegerea mea, stiam ca nu am gresit cu nimic cand l-am ales pe acest om cu suflet mare. A inceput cu implantul dentar care reprezinta radacina unui dinte artificial ce urmeaza a inlocui dintele lipsa de pe arcada. Nu stiam ce inseamna

toate astea si cum se procedeaza de obicei, dar medicul stomatolo cu un cam desavarsit mi-a explicat totul. In cazul implanturilor dentare clasice, dupa ce pacientul este pregatit pentru implant, se face o incizie in gingia pacientului pentru a expune osul de sub aceasta. Apoi, folosind instrumente specifice, se creeaza o cavitate in osul expus si se insereaza implantul dentar. Ulterior, gingia este suturata (cusuta) si urmeaza o perioada de vindecare, in care implantul se osteointegreaza (se sudeaza natural de os), creand o baza sigura si puternica pentru dintele inlocuitor. Perioada de vindecare in acest caz dureaza in mod normal intre 4 si 6 luni. Dupa integrarea osoasa a implantului, medicul stomatolog va atasa de acesta un dinte artificial, special creat (folosind un bont protetic si coroana dentara). Dintii inlocuitori pot fi cimentati, insurubati sau mobili, in functie de necesitati sau preferintele pacientului.

Eram deci pe maini bune, chiar nu imi era frica de nimic. cu toate ca simteam ceva emotii, dar tot raul spre bine. Chiar imi explica ca implanturile dentare reprezinta de ani buni cea mai buna solutie pentru inlocuirea unuia sau mai multor dinti lipsa. Dar cand se pune problema sa alegem cel mai bun implant dentar care corespunde bugetului si asteptarilor noastre, putem intampina dificultati in alegerea implantului corect.
Acest medic stomatolog  are competenta implantologie.
La prima consultatie am cunoscut echipa, pe medicul Serban si colaboratorii, persoane deschise, calde si apropiate, atat cat permite relatia medic-pacient, ceea ce-ti da confortul placut de care avem mare nevoie in acest tratament.
Doresc sa multumesc pe aceasta cale domnului doctor Alexandru Marius Serban si de asemenea echipei sale pentru faptul ca a acceptat fara ezitare sa ma trateze.ESED (Societatea Europeana de Estetica Dentara).
”Dr Serban Alexandru Marius Dacu 
Medic stomatolog competenta implantologie
Membru ESED (Societatea Europeana de Estetica Dentara)”