Nunta varului meu George va ramane o amintire frumoasa pentru mine, fusese cel mai important eveniment din viata mea.
Au inceput pregatirile cu ceva timp in urma, in primul rand vroia  sa aiba gheata carbonica la nunta, sa fie ceva magic si interesant. A facut rezervare la cel mai frumos restaurant din oras, unde a avut cele mai spectaculoase decoratiuni.Era foarte fericit, mai ales
ca iubindu-si atat de mult fiinta draga, nu a rezistat tentatiei de a ii face surpriza mare, aceea de a comanda gheata carbonica cu fum. Stia ca asa isi va incanta si invitatii si realizase cel mai placute momente din viata lui.
La aceasta nunta am gasit o lume extraordinar de minunata, care mi-a oferit clipe de neuitat si distractie la maxim. Acesti veri ai mei erau niste persoane iubite de toata lumea, le placea mult sa se distreze, erau doi tineri plini de energie si voie buna. In special la nunta lor le-a placut sa faca o surpriza minunata la acei invitatii frumosi si minunati. Organizarea acestei petreceri a fost una reusita, asa ceva vedeai doar in filme, toata lumea s-a simtit extraordinar de bine, chiar nu aveai cum sa uiti o nunta atat de frumoasa.
Vazusem pentru prima data gheata carbonica ceea ce m-a facut foarte fericita, asa surpriza ce a facut varul meu mai rar intalnesti.
Eram alaturi de verii mei, ma simteam atat de bine la nunta lor, iar ei erau foarte multumiti cand isi priveau invitatii cat de fericiti erau de toate surprizele facute.
Atat de mult mi-a placut la acest restaurant, sala era foarte mare si frumos aranjata, simteai acea euforie minunatat care numai la o nunta o poti avea, mai ales ca toata lumea s-a simtit bine, nu numai eu. Sa fii inconjurat de familia iubita, de prietenii dragi, era ceva nemaipomenit de frumos. Verii mei erau atat de fericiti ca totul a iesit extraordinar de bine, ca ii vedeai doar zambind. Iubirea lor ii ajutase sa termine cu bine aceasta nunta frumoasa, facusera cea mai buna alegere in ceea ce priveste gheata carbonica, in acel restaurant fermecator si bine decorat, ceva pe gustul fiecaruia. Chiar nu mai vazusem pana atunci o asa iubire mare cum era intre ei, simteam ca in jurul lor emanau numai fericire si bucurie, atunci am inteles si eu mai bine ce este ibirea, si mai ales cand gasesti marea dragoste si te decizi sa te casatoresti.
Important era ca dupa aceasta nunta ei vor alege sa traiasca impreuna, si nimic nu ii va putea desparti in aceasta lume plina de mistere. Cand pornesti la drum in doi este ceva minunat, decat sa stai singur si trist.
Am avut parte de o nunta reusita, cu niste oameni minunati, chiar a fost o organizare facuta bine de acesti doi oameni draguti pe care ii iubesc nespus de mult, eram foarte fericita alaturi de ei.
Intr-adevar fusese la inceput alergatura mare, comenzi peste comenzi, totul trebuia organizat ca la carte, dar cel putin erau bucurosi ca au terminat totul cu bine, au realizat o nunta perfecta, si toata lumea a fost fericita.