Matusa mea sta la curte, si pe  strada ei locuieste o fata tanara foarte frumoasa, cu mult bun simt, si este foarte atragatoare. Cu niste ochii albastri cucereste pe toata lumea, este mereu vesela, se impaca foarte bine cu vecinii, cu toate ca mai sunt si unii mai barfitori. Ii ajuta pe cei care au nevoie de ea, bine-nteles in limita timpului care il are. Fata aceasta a vrut neaparat un job stabil si bine plat

it, asa ca a profitat la maxim cand a aflat ca se fac angajari videochat Studio20. Imediat s-a interesat pe site-ul lor si acolo a gasit toate informatiile necesare pentru a se prezenta acolo.

In acest domeniu a ajuns in foarte scurt timp sa castige multi bani discutand pe chat cu domni foarte interesanti din toate punctele de vedere. Stia foarte bine limba engleza incat putea sa poarte o conversatie  interesanta indiferent de ce vroia clientul respectiv.  Stia prea bine ca acest job nu este pentru orice fata, dar ea vroia neaparat sa faca bani lucrand la Studio20. Era foarte culta, avea cunostinte generale foarte bune, mai ales ca stia foarte bine limba engleza, era o fire extrovertita.  Era o fata nemaipomenit de buna, dar mai sunt si unii oameni mai rai care nu vedeau cu ochi buni jobul care si-l alesese ea, poate invidia ii facea sa se poarte asa urat cu ea, sau poate si-ar fi dorit sa aiba multi bani ca ea, cert este ca unii vecini nu puteau sa accepte faptul cum castiga ea acesti bani. Parca erau doua tabere pe strada accea, pro si contra. Dar pe fata aceasta nu o interesa parerea lor, era viata ei si facea ce vroia cu ea. Nu avea obligatii la nimeni, putin ii pasea de ceea ce zicea lumea, stia ca mai are  si vecini mai buni care o sustineau in tot ceea ce facea.
Ii placea  foarte foarte mult la Studio20 sa faca videochat, chiar era foarte multumita de cat castiga, isi putea permite orice vacanta unde dorea, avea incredere in fortele proprii.
Dupa un timp capatase deja experienta in acest domeniu de activitate,   si era foarte multumita.
Acest  Studio20  ofera training si un program de lucru flexibil.