Vecina mea  este tanara si era perfect acest job pentru ea, fiind foarte independenta, voia sa isi croiasca drumul in viata singura.  Nu vroia sa apeleze la parintii, avea ceva experienta in ale vietii, dar visul ei cel mare era sa se angajeze la un studiou de videochat. Unde era mai indicat decat la Lucky Studio Iasi.  Avand principii moderne era perfect acest job pentru ea. 
Era locul perfect pentru a face bani in scurt timp, avea intimi

tatea care si-o dorea, chiar daca parintii ei nu prea acceptau realitatea asa cum era, dar ei ii placea ca era profitabil acest job, si altceva nu o interesa.

Putea avea conversatii cu admiratorii care o plateau foarte bine, era chiar incantata ceea ce facea la acest studio, nici nu isi imaginase vreodata ca o sa ii fie atat de bine acolo. 
La Lucky Studio programul era foarte lejer, niciodata nu avea timp sa se plictiseasca, si la sfarsit de program putea sa isi numere banutii castigati in acea zi si sa se bucure de ei. Isi dadea seama ca facuse o alegere potrivita si nu ar renunta  pentru nimic in lume la acest job favorabil. 
Putea spune ca avea un job bine platit, era foarte mandra de ea, si stia ca nu o sa renunte niciodata la acest studio. Era chiar perfect pentru ea, cu toate ca multi dintre prietenii ei nu vedeau cu ochi buni acest job, chiar incercase sa o faca sa renunte, dar ea nu s-a lasat intimidata.  Fiecare om este responsabil pentru alegerile lui. 
Cel mai important era ca ea se simtea foarte bine, isi facuse clienti care o plateau foarte bine, avea conversatii bune cu ei, se simtea ca o adevarata vedeta. In scurt timp reusise sa  ajunga un model videochat, stia ca aceasta meserie era frumoasa din toate puncetele de vedere.
Avea un trai frumos, traia in lux, era foarte rasfatata de prietenii virtuali, si isi putea permite tot ce isi dorea. Lucky Studio o implinea sufleteste , era locul unde putea face orice isi dorea, nu ii impunea nimeni ceva ce nu si-ar fi dorit.
De cand lucra acolo viata i se schimbase radical, descoperise alta viata mai buna, avea luxul care si-l dorise intotdeauna,  era satisfacuta pe plan material, nu ii mai trebuia nimic.
Isi dadea seama ca este o fata destul de norocoasa, isi putea pemite sa plece in orice vacanta si-ar dori. Era foarte bucuroasa de alegerea ei, zambetul de pe chip nu o trada deloc.