Varul meu din Bucuresti a ramas somer si acum profita de timpul liber pentru a se reorienta profesional. Afland de aceste cursuri de calificare Bucuresti s-a gandit sa faca un curs de calificare vanzari, vrand sa isi deschida un magazin virtual sperand intr-o sansa buna, vrand sa ii mearga mai bine. Pentru asta ii trebuie cunostinte minime de vanzari. Era la curent cu noutatile special gandite pentru cursanti,ii placea calitatea si profesionalismul ce ii caracteriza pe acesti manageri care se ocupau de asa ceva. Necesitatea si aspiratia lui progresa continuu. Calitatea informatiilo
r era primordiala, stia acest lucru. Se concentra pe echipa de vanzari si ce trebuia sa faca pentru a creste mai bine in performanta echipei. Participand la acest curs spera ca va reusi mai rapid sa vada problemele ca pe provocari, sa isi asume responsabilitatea pentru evolutia lui, sa se adapteze usor si sa aiba intotdeauna pregatit un feedback constructiv pentru ceilalti. Trebuia sa nu aiba greseli de exprimare. Dobandise cunostinte  de specialitate necesare pentru achizitia lui publica. Cursul se axa pe exercitii practice si pe aprofundarea procedurilor si legislatiei in vigoare in materia achizitiilor publice. Era multumit ca dobandise cunostinte necesare pentru principii si reguli de elaborare, comunicarea si negocierea in cadrul achizitiilor publice. Cursul se adapta pe nivelul vorbitorilor care participa ale fiecarui participant in parte pentru a imbunatati performanta de prezentatori. Vroia sa isi realizeze obiectivele personale si profesionale. Isi dorea sa ajunga o persoana de succes in lumea afacerilor de astazi. Isi dorea sa isi imbunatateasca abilitatile si aceasta companie era in cautarea de a gestiona mai multe proiecte, si iii oferea  cea mai buna solutie in formarea managerilor de proiect. Cursul ii oferea posibilitatea de a lucra in proiecte finantate din fonduri europene, dar si in proiecte business din mediul privat. Spera ca, cand isi va deschide propria afacere  sa poata vorbi deschis in public fara emotii, trebuia mult antrenament si exercitiu. Trebuia sa stie si nivelul de negociere de cate ori avea ocazia, trebuia sa fie pregatit pentru orice situatie de negociere. Aici putea sa invete orice forma de negociere, putea capata abilitati practice, va exersa mult, si va invata notiuni folositoare, atat in viata personala, cat si in cea profesionala. 
Participand la acest curs va reusi mult mai rapid sa vada problemele ca pe provocari, sa isi cunoasca propriile puncte forte si slabe si isi asuma responsabilitatea pentru evolutia lui, sa se adapteze usor si sa fie intotdeauna pregatit pentru orice situatie care ii venea in cale.
Dupa acest curs putea sa indentifice  tipului de comportament al clientului, astfel incat sa poata pastra o relatia buna cu el.
Dobandea cunostiinte a managementului riscurilor din domeniul achiziitilor publice, putea sa alcatuiasca o prezentare si suportul vizual pentru aceasta, sa gestioneze intrebarile si provocarile, sa fixeze obiectivele realiste pentru prezentari tinand cont de audienta. Putea sa isi gestioneze emotiile pentru a avea succes in prezentarile in public, sa elaboreze prezentari care sa tina cont de tipul caruia se adreseaza si de rezultatul final vizat. 
A fost foarte incantat de acest curs si vrea sa aiba tot ce este mai bun.