Decisa sa slabeasca

Cea mai buna decizie pe care a luat-o in viata ei a fost aceea cand s-a hotarat sa slabeasca. Vroia sa slabeasca la inceput foarte mult, nu stia cat efort trebuia sa faca pentru acest lucru. Era constienta de necazul care il avea, nu mai suporta privirile celor din jur, parca ii era rusine sa se mai duca la colegiu. Acolo avea ”prietene” care isi cam bateau joc de ea de felul cum arata( ele fiind foarte slabe), ii venea sa intre in pamant de rusine.
Decisa sa slabeasca a inceput cu un regim strict si cu mult sport. II venea foarte greu la inceput, dar dupa un timp s-a simtit mai bine, si chiar ii placea ceea ce facea. Deja avea mai multa energie ceea ce a determinat-o sa continuie acest pas. Era atat de bucuroasa ca putea purta tinute care i se potriveau si care ii placea, nu mai trebuia sa se duca sa isi cumpre haine de la magazine specializate pe articolele de imbracaminte cu dimensiuni mari. A inceput prima data sa faca sport mult, se antrena zilnic de zici ca mergea la vreun concurs, incepuse sa ii placa exercitiile care le facea, si chiar i se parea nemaipomenit de distractiv toata lupta pe care o dadea in aer liber. 
A renuntat la ciocolata ei preferata, la cartofii prajiti de care nu se putea lipsi si de care ii era mereu pofta, si a inceput sa manance mai sanatos, preferand mai bine fructele si legumele. Avea o vointa de fier, si era incantata de ceea ce vedea in oglinda. Nu se gandea niciodata ca ii va fi asa usor, mai ales ca la inceput cand pleca la plimbare obosea foarte mult, inima parca ii batea mai mult, ii venea sa planga, dar nu s-a lasat. A pornit la drum hotarat sa faca schimbari care sa o ajute, nu sa stea sa isi planga de mila. Acum putea sa se urce pe cantar fericita, fara spaima ca se va da cantarul peste cap.
Distribuie

Lasă un răspuns