Fetita prietenei mele este foarte talentata. Intai a inscris-o la niste cursuri de pian, dar fetei nu i-a placut absolut deloc, asa ca am luat decizia de a o indruma sa o inscrie la dans copii doar online. Latino-time este cea mai buna sala de dans din Bucuresti si sta la dispozitie fiecarui interesat de dans, ei se adreseaza copiilor care nu au mai luat lectii de dans, era perfect pentru ca ea nu mai participase niciodata la aceste cursuri de dans. In general ii placea foarte m

ult sa danseze prin casa, de aceea am sfatuit-o sa mearga acolo la Latino-time stiind ca au o experienta in domeniu de foarte mult timp, si aici iti gasesti si instructorul potrivit pentru fiecare dans preferat.

Un instructor de dans putea sa o invete pasi si tehnici noi, sa o ajute sa isi gaseasca dansul in stilul ei personal. Trebuia sa stea dreapta, umerii sa fie drepti si capul sus. Era minunat sa o vezi atunci cand dansa, avea corpul flexibil, de aceea ii era si foarte usor sa danseze, bine-nteles dupa ce o invatase profesorul cateva exercitii de intindere, aflase miscari noi in fiecare zi ceea ce o facea sa fie foarte mandra de ea. Mama ei simtea ca nu mai exista copil ca al ei, nu lipsea niciodata de la dansurile ei, erau foarte fericite amandoua de ce invatase acolo. 
Ii cumparase niste pantofi tocmai buni pentru a dansa si pentru a-i proteja picioarele, pentru a preveni leziunile provocate de dans, banuia ea ca asa se poate intampla daca nu avea pantofi corespunzatori pentru fiecare dans facut de ea.
 Fetita vazuse acolo dansatori profesionisti care erau foarte bine pregatiti si isi petreceau intreaga lor cariera in perfectionarea tehnicii. Asa isi dadea seama care sunt dansatorii incepatori si dansatorii foarte buni. 
Se relaxa prin muzica, si numai asa putea dansa foarte bine. Zambetul ei era unul de fericire cand vedea ca incepe sa danseze din ce in ce mai bine, cand o vedeai nu era chip sa nu fii mandra de ea. Avea acea satisfactie pe buze ce numai un dansator bun o putea avea. Se simtea foarte bine in acea sala de dans, deja progresa foarte mult, era concentrata sa invete si mai multe tehnici adecvate si instructiuni de calitate cu instructorul bine pregatit. Alesese un instructor foarte bun care detinea o diploma in dans, si care a dansat in cadrul unei companii profesioniste.
Aflase ca poate dansa anual intr-un concurs, si pot spune ca era incantata la maxim de acest lucru. 
Acest mediu al studioului de dans era cald si primitor, precum si personalul.