Revederea de 10 ani

Si acum cand ma gandesc ce emotii am avut cand stiam ca trebuie sa imi revad colegii dupa 10 ani. Cu mult entuziasm am pornit spre locul de intalnire cu gandul la povestiile pe care le aveam cu ei, si intrebandu-ma unde i-a dus viata in acesti ani.
Am fost o generatie unita, ne-am iubit si respectat, si eram foarte bucurosi ca ne-am regasit dupa atata timp. Ne-am adus fiecare pozele care le facusem in liceu, iar o colega a adus aparatul de fotografiat sa facem poze si acum(ne-am mai maturizat, dar nu asta conta) important ca eram impreuna din nou chiar si pentru putin timp. Nu au putut veni chiar toti colegii( spun cu parere de rau)unii sunt bolnavi. Aveam aceleasi glume, cu care ne-am invatat unii cu altii, inca nu le uitasem, am ramas aceeasi fiecare, si nu as putea spune ca mi-as dori ca vreunul din noi sa se schimbe cel putin nu in rau.
Cu ganduri bune indreptate catre cei cu care am fost colegi in liceu, eram foarte apropiati, cu amintiri neuitabile, cu o bucurie extraordinara, parca m-am dus inapoi cu 10 ani in banca, in pauza,, in camera de camin, in ascultarea profesorilor.
Era ceva deosebit sa te reintalnesti cu ei, era totusi si un pic greu, mai ales din cauza distantei, veniti din toate colturile tarii sau ale lumii. Ne-am amintit cu nostalgie din vremurile cand purtam uniforma. Sentimentele pe care le traiesti dupa ani de zile cand iti revezi colegii sunt unice, mai ales ca noi am fost o generatie foarte apropiata unii de altii.
Timpul nu s-a oprit, dar amintirea acelor ani s-a pastrat vie, dar pe masura ce inaintam in varsta mi-am dat seama cat a insemnat pentru noi perioada liceului. Seara a continuat cu o petrecere de zile mari la un restaurant foarte frumos.
Dupa cateva zile, cea care a fost si ramane in amintirea colegilor ca fiind sufletul intalnirii, mi-au trimis cateva fotografii care vin sa intregeasca imaginea bucuriei cu care a fost organizata revederea.
Vreau sa le multumesc acestor colegi minunati ca au venit la revederea de 10 ani.

Lasă un răspuns