AquaVilla

Ma gandeam cu sotul meu sa petrecem un sejur care sa fie ceva de vis. Dar nu ne puteam hotara unde, si sa ne simtim bine.
Uitandu-ma pe internet am gasit Pensiunea Aquavilla, o locatie excelenta de cazare in Delta Dunarii. Cu un telefon dat la acea Pensiune, imediat s-a rezolvat. Pornind spre locul acela, parca ne asteptau cu bucurie, pentru a petrece un sejur de neuitat in mirifica Delta Dunarii, loc de poveste si relaxare. Am descoperit acolo o lume minunata, ce ne-a oferit clipe de neimaginat si povesti de spus la foc, toate acestea din confortul unei locatii moderne, de patru stele, cazare de lux in Delta Dunarii.
Pensiunea este intr-un ambient rustic si primitor. Linistea si intimitatea sunt ceea ce ne-am dorit in vacanta asta, am ajuns in locul potrivit. Ne placeau plimbarile in delta, pescuitul de distractie, nuferi, salcii. Pentru mine care eram dornica de admiratie, relaxare, pentru mancarurile traditionale, gustul acela al mancarurilor, dar mai ales a pestelui gatit de ei, cum numai oamenii de acolo stiu sa o faca. Sotul meu este un pescar foarte bun, si cu ocazia asta m-a invatat si pe mine sa pescuiesc, cat de cat sa prind si eu macar cativa pestisori. 🙂 Nimic nu se compara cu exotismul salbatic din Delta Dunarii cu alta locatie. 
Pentru un sejur de neuitat in Delta Dunarii, puneau la dispozitia oaspetilor, gratuit, scule pentru pescuit…
 Plus ca ne-a oferit tarife deosebit de avantajoase de cazare la acea Pensiune.
Ce putea fi mai frumos decat sa privesti nuferii, sau sa vezi ca este atata liniste, ne simteam foarte bine acolo cu acei oameni minunati si primitori.
Am vrut sa mergem cat mai departe de lumea dezlantuita in care traim, iar Pensiunea Aquavilla era exact ce ne doream.
De abia asteptam sa le povestesc prietenilor nostri de frumusetile nebanuite, si cate momente de reverie, baia minunata in piscina, am avut acolo. Sigur ne gandeam sa ne luam si prietenii in urmatoarea vacanta sa ne simtim bine cu totii, in acel loc mirific. 
Doamne, cat bagaj aveam de carat la intoarcere, de iti venea sa lesini numai cand le vedeai, dar asta era, trebuia sa acceptam. Dar totusi ne cumparasem ceva frumos de acolo, atat cat sa avem amintiri, pana la urmatoarul concediu cand aveam sa mai ajungem la acea Pensiune minunata din Delta Dunarii.
Drumul inapoi era nemaipomenit de frumos, eram veseli si binedispusi. Emotiile calatoriei, si gandurile sotului meu la viitoarea partida de pescuit.
aquavilla.ro

Lasă un răspuns