Am un vecin foarte destept si mai ales priceput. Pe ce pune mana nu ramane nerezolvat. Asa s-a apucat de treaba, dar nu avea ce ii trebuie.Vroia neaparat un pistol pneumatic la pret bun care sa fie si usor de manevrat. De aceea s-a hotarat sa isi cumpere un pistol care sa functioneze, trebuia sa aiba in vedere si capacitatea compresorului si consumul de aer al pistolului, si daca se putea sa nu fie nici chiar exagerat de scump. Gasise pe internet si l-a comandat, avea o adaptare rapida si simpla a adancimii de fixare prin reglaj.Avea ciocul invelit in cauciuc care impiedica deteriorarea suprafetelor de calitate, si un mecanism ce asigura o miscare de rotatie continua si uniforma, era tratat si durabil.Evacuarea aerului prin maner, departe de zona de lucru, asigurand si un zgomot redus, era tocmai ce ii trebuia. Manerul din cauciuc asigura o priza mai buna a mainii si elimina senzatia aceea de rece, era chiar dotat cu fante speciale pentru eliminarea si dirijarea aerului spre partea frontala.Acest pistol pneumatic il putea utiliza in aplicatii generale de intretinere la camioane, utilaje agricole, si constructii. Era cat se poate de multumit ca gasise un asa pistol care il ajuta foarte mult.

Putea fi utilizat si pentru montare/demontare roti autoturisme si autoutilitare.
Mecanismul de pornire in interiorul manerului ajuta la prevenirea pornirii accidentale. Dar asa s-a gandit ca ii trebuie si cateva chei tubulare pentru folosirea impreuna cu sculele pneumatice, facea o treaba buna.
Era foarte multumit ca gasise pe internet acea companie care il aducea mai aproape de nevoile lui, mai ales ca isi dorea si o varietate de seturi de scule si unelte, care puteau fi folosite cu succes atat pentru activitati hobby, casa si gradina. Era chiar potrivit pentru sarcini de lucru care in mod normal necesita o cheie fixa. Prezenta capacitatea de control a instrumentului prin selectare simpla a directiei de surubat/desurubat sau a vitezei.
Era complet multumit, si chiar imi spunea ca de acum incolo nu se va mai chinui cu toate prostiile, avea pistolul pneumatic pe care si-l dorise mereu.
Intr-o zi intalnindu-se cu sotul meu, il ia acasa sa ii arate pistolul cel nou cu care se mandrea acum, si ii spunea ca daca vrea sa faca si el comanda pe internet sa isi cumpere un pistol pneumatic chiar la un pret avantajos, pentru ca se merita.
Normal ca imediat ce a ajuns acasa a si facut comanda asteptand sa il primeasca. Era atat de incantat de alegerea facuta.