Parfumuri

Se apropia ziua surorii mele. Si ce era mai indicat sa ii fac un cadou decat niste parfumuri de femeie.
Stiind ca ea folosea un parfum anume, m-am gandit totusi sa ii iau ceva mai special. Ma gandeam de care sa ii cumpar, nu voiam nici sa ii fac concurenta sotului ei. El fiind un sot model, nu trecea ziua ei fara sa ii ofere parfumul ei favorit sau ceva mai special.
Pot spune ca ea este o fiinta foarte iubita de toata famillia, si nu se putea sa treaca ziua ei sa nu primeasca foarte multe cadouri, care mai de care frumoase.
Intotdeauna sora mea a fost mereu surprinsa placut de noi, familia ei. Se bucura mai ceva ca un copil de cadourile primite de noi.
Dar sa revin la sotul ei, mi-am adus aminte cum intr-un an tot de ziua ei i-a organizat o petrecere surpriza la un restaurant anume. A fost o zi onomastica, pe care ea nu o sa o uite niciodata. La restaurant a primit atatea parfumuri, ca putea sa faca si o baie din ele, asa multe erau.
Anul acesta ne-am gandit in afara de cadourile pe care o sa i le cumparam sa facem mai ceva cum a fost anul trecut.
Mama noastra intotdeauna a iubit-o foarte mult, si in fiecare an de ziua ei ii cumpara mai bine imbracaminte, asa simtea ea ca o sa ii placa. Dar parca nu stiam cum sa fac sa ii spun ca anul acesta sa ii ofere mai bine un parfum femeiesc decat atata imbracaminte.
Sifonierul ei da pe afara de cate are, asa ca parca era mai bine sa ii ia un parfum. Dar mama, nu prea voia sa se induplece sa ii cumpere ce voiam eu.
Plecam amandoua in cautarea cadoului, si chiar i-am facut o farsa mamei mele. In loc sa intram in magazinul de imbracaminte, am bagat-o intr-un magazin de parfumerie. Sa lesine mama, dar nu putea scapa de gura mea. Asa ca  a trebuit sa ii ia parfumuri. Si pot spune ca a fost multumita de alegerea facuta. Surioara mea cea draga nici nu banuia ce o sa ii cumparam noi, chiar nu se gandea la asa ceva.
Cu cadourile ambalate frumos si cu bagajele facute pornim cu totii spre munte, unde stiam ca ii va place surorii mele. Facand un popas, ea nu a mai avut rabdare sa nu deschida cadourile pana ajungeam la cabana. Doamne, ce bucurie a avut cand a vazut parfumurile, le-a incercat pe toate, neputandu-se abtine. Plagea de fericire, era in al noulea cer. Intr-un final ajungand la cabana cu totii, ne-am distrat de minune. Seara ne-am dus la un restaurant si am sarbatorit ziua fiintei dragi noua.
A fost ceva de vis. O sa isi aduca mult aminte de ziua aceea, cat de frumos a fost si ce bine ne-am simtit.
Sper ca pe viitor, sa primesc si eu atatea parfumuri, si sa am o mare zi onomastica atat de minunata cum a avut-o ea.
Asa cum mai sper, cu toate ca pana la ziua mea mai este foarte mult, sa fie o petrecere surpriza.

Distribuie

Lasă un răspuns