Ce pot spune despre cuverturile de pat… Da un anumit aspect locuintei o cuvertura frumoasa, eleganta, una care sa sa iti sara in ochi decat una jerpelita si urata care iti provoaca greata.
Urma un eveniment special cu familia si prietenii mei. Voiam sa fac ca totul sa arate frumos. Cand intra cineva in casa sa se simta ca si cum ar fi dat de o fi insorita plina de armonie si caldura, nu ca si cum ar fi intrat intr-o casa oarecare.
Dar ce puteam sa fac sa arate pompos? Oricat de pompos ar arata, ideea principala e sa ne si simtim bine unii cu altii. Dar nu e de ajuns pentru mine.
Am facut curat, am schimbat perdelele, am sters geamurile, am zugravit, dar parca mai trebuia ceva. Acel ceva care sa faca casa sa straluceasca, cand intri in casa sa spui “wow…”. 
A, gata mi-am dat seama ce lipsea. Lipseau cuverturile pline de stare insorire. Cuverturile care le aveam erau pline de plictiseala si de o stare de indiferenta. 
Oare unde pot gasi cuverturile asemenea mie? Sunt mai greu de gasit pentru ca sunt o fi fire mai pretentioasa. Asta nu este bine. Dar pot incerca sa pornesc in cautare unei cuverturi pe placul meu. Una care sa ii orbeasca de stralucire pe oamenii care vin la mine. Sa iau una normala sau una 3D? Hmm… 
Cred ca ar da mai bine aspectului casei una 3D. Iti sare mai bine in ochi si iti da o alta stare de bine.
Pai atunci sa ma pun sa caut. M-am dus in oras, prin fel si fel de magazine, mall-uri, dar nimic… 
M-am dus si la magazinele din afara orasului, tot nimic. Nu stiam unde sa mai caut cuvertura pe care sufletul meu o voia.
Dupa ce mi-am incurcat picioarele de atata mers si agasant, m-am gandit sa caut si pe net. Pe magazinele online. Era imposibil sa nu gasesc nici online, sunt o multime de magazine care este imposibil sa nu aiba ce vreau eu. Nu a trecut mult timp ca m-am impiedicat de o oferta de senzatie, cuverturi 3D 1+1 gratis. Trebuia sa profit de aceasta oferta, asa ca mi-am comandat mai multe cuverturi la ofera 1+1 gratis. Cand mi-a venit comanda am zis ca nu-i adevarat cat de frumos aratau cuverturile si cat de pufoase erau. Imi venea sa nu ma mai dezlipesc de ele. Imi dadea o stare de senzatie cand stateam pe ele. A fost nemaipoment evenimentul a decurs exact asa cum voiam eu. Toata lumea a fost multumita, si mai mult de atat toti m-au intrebat de unde am luat aceste cuverturi ca sunt o minunatie. 
Am fost foarte incantata si m-am simtit cum nu se putea mai bine.
O sa va dau si voua un pont, acele cuverturi le-am luat de la lenjerii de pat , inca mai este oferta 1+1 gratis, asa ca profita si tu cat mai repede de ea, ca nu mai dureaza mult.