Sa va spun cum o prietena de a mea, vrea sa isi vanda apartamentul si nu reuseste sub nici un chip.
Ea sta intr-un cartier cam nefavorabil si de cand s-a mutat acolo a avut numai probleme cu vecinii …
Si-ar dori foarte mult sa vanda apartamentul si sa isi cumpere o casuta in alta parte cu o curte frumoasa sa o poata amenaja ea cum ii doreste inima.
Dar nici gand sa reuseasca, a incercat si prin agentii imobiliare, la cunostinte, prieteni si chiar pe net, dar degeaba. Si ma tot gandesc ce se poate face, as ajuta-o cu placere dar nu stiu cum as putea.
Adevarul ca am fost la ea de cateva ori, si nu prea mai imi vina sa mai trec pe acolo, cu toate ca la ea acasa este o atmosfera placuta si primitoare. Si asa vazand ea ca nu prea o mai vizitez, acum prefera ea sa vina la mine, ea fiind de obicei foarte comoda, preferand sa stea acasa sa primeasca ea musafiri.
Dar sa nu credeti ca, chiar nu a gasit nici un cumparator. Ba da, dar ce cumparator, mai bine lipsa.Ea a cerut un pret si el a vrut neaparat sa o pacaleasca, dar noroc ca si-a dat seama la timp si nu a mai incheiat nici o tranzactie. Si tot s-au mai perindat cumparatori pe acolo, dar fara nici o speranta, cativa fugind de cartierul acela despre care v-am zis.
A sfatuit-o un ”binevoitor” sa-l ichirieze si sa se mute in alt cartier, dar ea nici nu avrut sa auda de asa ceva, asa ca prefera sa mai astepte, poate vine cineva sa il cumpere.
Cateodata parca imi este si mila de ea, ca nu poate sa plece de acolo, dar sper ca pana la urma va reusi.
Sunt unii oameni care merg numai la avantaj sau nu stiu cum sa pacaleasca mai ‘bine’ unele persoane mai naive.
Intr-un final sper ca il va vinde si isi va cumpara casuta mult dorita.