Marcel era un om mic de stat dar se tinea foarte teapan. Avea in jur la 50 ani, dar nu ii dadeai varsta.
Avea doi copii si o companie de Electronica si Informatica care trebuia sa le intretina. Varul lui era asociat la compania care o detinea, si erau mai tot timpul impreuna, ajutandu-se reciproc.
Marcel isi iubea foarte mult familia si avea grija de nevoile lor de peste 25 ani, mai ales pe sotia lui, o coplesea cu cadouri regesti, ii indeplinea toate dorintele, dar niciodata nu ii vorbea despre grijile de fiecare zi, si nici de cheltuielile zilnice.
Si intr-o zi afla ca fiul lui are un accident de motocicleta si intrase in coma (era fiul favorit), tatal a fost la un pas de infarct cand a auzit nenorocirea, dar cu ajutorul medicilor  incepea sa isi capete cunostinta si trebuia supravegheat ceva timp, dar tatal nu s-a miscat o clipa de langa fiu. Fara indoiala ca fiul a facut o prostie care putea sa il coste viata. Bine-nteles baiatul primul lucru cand s-a trezit a fost sa stie de sora lui care o iubea cel mai mult. Marcel cunostea intelegerea misterioasa care-i unea pe cei doi copii ai sai la bine si la greu.
Nimic nu il putea impiedica acum pe miliardar sa se ocupe mai mult de familia lui si sa lase pe locul doi munca care ii placea cel mai mult, dar nici sa isi neglijeze familia care o iubea mai mult ca orice.
Si totusi aceste eforturi, toata aceasta munca neinteleasa de catre familie, averea si gramezile de aur, acest imperiu din ce in ce mai intins, toate astea parca se intorceau impotriva lui, avea impresia ca nimeni nu il intelegea. De cateva saptamani viata lui Marcel devenise epuizanta fara a-si putea neglija indatoririle profesionale si nici conducerea financiara, trebuise sa initieze in directii care ii erau cu totul straine.
Ochii lui albastri priveau cum singurul asociat si cel mai bun prieten( si var) iesea la pensie, dar totusi exprimandu-si stima pe care o nutrea fata de acel om care ii fusese atatia ani langa el. Isi trecu mana peste frunte ca un om adormit care ar vrea sa se trezeasca dintr-un vis urat.
Marcel se lasa patruns de racoarea serii, si abia astepta sa ajunga acasa cu buchetul imens de trandafiri rosii pe care sa ii daruiasca sotiei, care o iubea atat de mult, si parca vrand sa uite de supararile de peste zi.