Era pe placul ei sa arate atat de bine, dupa ce se chinuise atata timp sa slabeasca.
Totul a inceput cand a vazut un articol intr-o revista despre cateva produse pentru slabit, care a incantat-o peste masura.Si luand pastilele mereu, a constatat ca era un mare neadevar si timp pierdut(ea se mai ducea si la sala, dar cat ii permitea serviciul).
A vrut sa le returneze, dar nu s-a mai putut. Si intr-o zi a cunoscut un baiat(ea fiind foarte grasa, el fiind subtirel, ea bogata, el  sarac), s-au placut foarte mult. Ea ajunsese sa il iubeasca atat de mult, incat i-a cumparat o masina, telefoane, tot ce vroia, ca sa ii faca pe plac iubitului.
Au hotarat sa faca nunta, au trimis invitatii, au facut pregatiri ca pentru nunta, fiind in culmea fericirii.A inceput sa se apuce serios de slabit, mancare mai putina, multa sala, totul pentru ca el sa o placa mai mult.
Si relatia mergea in continuare, pana cand a primit un telefon de la o doamna care ii spunea ca  a fost inselata de iubit(ea fiind cealalta iubita) si cate or mai fi fost, el fiind un escroc sentimental.
Cand a auzit, i-a cerut o explicatie si dupa raspunsul lui, asa si-a dat seama ca era purul adevar ce ii spusese doamna aceea, isi batuse joc de ea.
A plans foarte mult, pentru ca deja avea sentimente pentru el, dar totusi  pe de o parte a fost multumita ca datorita lui reusise sa slabeasca foarte mult, ajungand cu o silueta de invidiat.
Gandindu-se la ce experienta a avut, nu i-a mai trebuit mult timp iubire, asa de marcata a fost din cauza lui.