La vanatoare

Unchiul Mihai avea doi prieteni  vanatori, si intr-o zi s-au hotarat sa plece la vanatoare de mistreti, el bazandu-se ca prietenii cunosc bine padurea si nu o sa aiba probleme.
Unul dintre prieteni i-a spus unchiului sa haituiasca animalele, dar acolo s-a ratacit de prietenii lui, si el necunoscand padurea prea bine, nu stia incotro sa o apuce.Cu chiu cu vai a reusit sa gaseasca drumul   tocmai      dimineata  spre sosea, dar acolo nu erau prietenii plecasera lasandu-l acolo, dar noroc ca era timpul frumos, ca altfel daca venea vreo furtuna, nici nu vreau sa ma gandesc ce se putea intampla.
Dar fiind duminica, a trebuit sa plece pe jos pina acasa ca pe timpul ala nu circulau in zona aia masini, distanta fiind totusi mare pina acasa.
Atat de rau s-a suparat, ca primul lucru care l-a facut cand a ajuns in oras, s-a dus la unul dintre prieteni sa ii ceara socoteala pentru ca l-a lasat singur in padure(cu riscul sa il manance si animalele).
Masina unuia era chiar in fata blocului, el urcand la Vasile prietenul lui.
Dar totusi el nefiind prea suparacios, s-au impacat si au plecat la carciuma (asa se zicea ).
Dar sa va spun sincer, de atunci nu s-a mai dus la vanatoare cu ei, prefera mai bine sa  prinda gugustiuci, decat mistreti.Asta i-a fost invatatura de minte.

Distribuie

Lasă un răspuns